Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна News Информации
- Потписи по Нумерички методи во градежништвото PDF Print E-mail
There are no translations available.

Потписи по предметот „Нумерички методи во градежништвото“ ќе се делат на 25.05.2017 год. (четврток).

Индексите да се остават во кабинетот кај соработникот Стефан Мицевски најдоцна до 10:00h во четврток.

Потпишаните индекси ќе може да се подигнат следниот ден, на 26.05.2017 (петок) од кабинетот на соработникот.

Last Updated on Monday, 22 May 2017 13:15
 
- Завршни резултати и потписи по Основи на aсеизмичко проектирање PDF Print E-mail
There are no translations available.

Завршни резултати и потписи по предметот Основи на aсеизмичко проектирање ќе бидат објавени и доделени на 17.5.2017 (среда) од 10:00 часот во училница 116.

Во истиот термин ќе се спроведe и анкетирањe на студентите.

Last Updated on Monday, 15 May 2017 12:15
 
- Оценки и потписи по Теорија на к-ции 1 PDF Print E-mail
There are no translations available.

pencils Оценки и потписи по предметот Теорија на конструкции 1 ќе се доделуваат во индекс на 26.1.2017 год. (четврток) во 10:00 часот, во кабиентот на м-р Кристина Милкова.
Last Updated on Tuesday, 24 January 2017 10:28
 
- Испити Информ./CAD, јануари 2017 PDF Print E-mail
There are no translations available.

testИспитот по предметот CAD ОРИЕНТИРАН СОФТВЕР во првиот јануарски испитен рок ќе се одржи на 13.1.2017 во 9:00 часот во Компјутерскиот центар на Градежен факултет.
Испитот по предметите ИНФОРМАТИКА и ОСНОВИ НА ИНФОРМАТИКА во првиот јануарски испитен рок ќе се одржи на 13.1.2017 во 10:30 во Компјутерскиот центар на Градежен факултет.
Last Updated on Tuesday, 10 January 2017 22:27
 
- Термини за колоквиум ТК1 PDF Print E-mail
There are no translations available.

Првиот колоквиум по Теорија на конструкцци 1 ќе се одржи на 7.11.2016 (понеделник) во две групи:

  • Група 1 од 08:30, студенти со број на индекс до 9382
  • Група 2 од 11:00, студенти со број на индекс од 9383 до 9524

Дополнителна литература е дозволена само на делот од колоквиумот на кој се полагаат задачи. Терминот дополнителна литература подразбира:

  1. Печатени предавања од предметниот наставник
  2. Презентации од предметниот наставник

*Дополнителната литература може да се користи само во печатена форма*

 

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2