Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна News Информации - Термини за 1. колоквиум по CAD
- Термини за 1. колоквиум по CAD PDF Print E-mail
There are no translations available.

computersПрвиот колоквиум по предметот CAD ориентиран софтвер ќе се полага во два термина:

  1. Понеделник, 7.11.2016 од 13:00-15:00 (2 групи)
  2. Четврток, 10.11.2016 од 8:00-12:00 (4 групи)

Распоредот на студенти по групи ќе биде објавен дополнително.

Секоја група има на располагање вкупно 60 min и тоа:

  • 45 min за индивидуална работа на колоквиумската задача (куси прашања=5 min+задача на PC=40 min)
  • 15 min за прегледување и оценување кои ќе ги организираат асистентите.
Last Updated on Tuesday, 25 October 2016 10:43