Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна News Информации - Термини за колоквиум ТК1
- Термини за колоквиум ТК1 PDF Print E-mail
There are no translations available.

Првиот колоквиум по Теорија на конструкцци 1 ќе се одржи на 7.11.2016 (понеделник) во две групи:

  • Група 1 од 08:30, студенти со број на индекс до 9382
  • Група 2 од 11:00, студенти со број на индекс од 9383 до 9524

Дополнителна литература е дозволена само на делот од колоквиумот на кој се полагаат задачи. Терминот дополнителна литература подразбира:

  1. Печатени предавања од предметниот наставник
  2. Презентации од предметниот наставник

*Дополнителната литература може да се користи само во печатена форма*