Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна News Информации - Испити Информ./CAD, јануари 2017
- Испити Информ./CAD, јануари 2017 PDF Print E-mail
There are no translations available.

testИспитот по предметот CAD ОРИЕНТИРАН СОФТВЕР во првиот јануарски испитен рок ќе се одржи на 13.1.2017 во 9:00 часот во Компјутерскиот центар на Градежен факултет.
Испитот по предметите ИНФОРМАТИКА и ОСНОВИ НА ИНФОРМАТИКА во првиот јануарски испитен рок ќе се одржи на 13.1.2017 во 10:30 во Компјутерскиот центар на Градежен факултет.
Last Updated on Tuesday, 10 January 2017 22:27