Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна News Информации - Завршни резултати и потписи по Основи на aсеизмичко проектирање
- Завршни резултати и потписи по Основи на aсеизмичко проектирање PDF Print E-mail
There are no translations available.

Завршни резултати и потписи по предметот Основи на aсеизмичко проектирање ќе бидат објавени и доделени на 17.5.2017 (среда) од 10:00 часот во училница 116.

Во истиот термин ќе се спроведe и анкетирањe на студентите.

Last Updated on Monday, 15 May 2017 12:15