Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна News Информации - Потписи по Нумерички методи во градежништвото
- Потписи по Нумерички методи во градежништвото PDF Print E-mail
There are no translations available.

Потписи по предметот „Нумерички методи во градежништвото“ ќе се делат на 25.05.2017 год. (четврток).

Индексите да се остават во кабинетот кај соработникот Стефан Мицевски најдоцна до 10:00h во четврток.

Потпишаните индекси ќе може да се подигнат следниот ден, на 26.05.2017 (петок) од кабинетот на соработникот.

Last Updated on Monday, 22 May 2017 13:15