Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Основи на информатика (Геод.)
Основи на информатика (геод.) PDF Print E-mail
There are no translations available.

Студии:
Студии по геодезија
Вид на студии:
Додипломски студии
Носител:
доц. д-р Сергеј Чурилов
Фонд на часови:
2+2
ECTS кредити:
/
Опис:
Литература:
Практикум по информатика, Елена Думова-Јованоска, Грозде Алексовски, Вено Пачовски, Виктор Михајлов, Сергеј Чурилов, Градежен факултет, Скопје, 2002
Last Updated on Friday, 22 May 2015 08:03