Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Грозде Алексовски
Грозде Алексовски PDF Печати Е-пошта

Вонреден професор, д-р

тел: 3116-066 лок. 216

 

grozde.jpg

 

факс: 3117-367

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

Катедра по Теорија на конструкции

Градежен факултет

бул. Партизански одреди бб, П.Фах. 560

1000 Скопје

Македонија

Предавања по предметите:

  • Информатика
  • Теорија на плочи и лушпи

Научно-истражувачки проекти:
  • ...

Публикации:

Книги

  • "Свиткување според EC2", Грозде Алексовски, Андреја Спасов, Градежен факултет, Скопје, 2001
  • "Практикум по информатика", Елена Думова-Јованоска, Грозде Алексовски, Вено Пачовски, Виктор Михајлов, Сергеј Чурилов, Градежен факултет, Скопје, 2002

Научни трудови во списанија

  • ...

Научни трудови на симпозиуми, конференции

  • ...

Менторство на дипломски работи:

  • ...

Менторство на магистерски тези:

  • ...

Менторство на докторски тези:

  • ...
Последно освежено на Четврток, 31 Мај 2012 21:56