Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Лилјана Денковска
Лилјана Денковска PDF Печати Е-пошта

Вонреден професор, д-р

 

тел: 3116-066 лок. 140

liljana.jpg

 

факс: 3117-367

 

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

   
 

Катедра по Теорија на Конструкции

 

Градежен факултет

 

бул. Партизански одреди бб, П.Фах. 560

 

1000 Скопје

 

Македонија

 

Предавања по предметите:

  • Нумерички методи во градежништвото
  • Статика на линиски конструкции

Научно-истражувачки проекти:

  • ...

Публикации:

Книги

  • "Нумерички методи", Лилјана Денковска, Градежен факултет, Скопје, 2005

Научни трудови во списанија

  • ...

Научни трудови на симпозиуми, конференции

  • ...

Менторство на дипломски работи:

  • ...

Менторство на магистерски тези:

  • ...

Менторство на докторски тези:

  • ...
Последно освежено на Вторник, 17 Февруари 2009 18:55