Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Нумерички методи во градежништвото
Нумерички методи во градежништвото PDF Печати Е-пошта
Студии:
  Студии по градежништво
Вид на студии:
  Додипломски студии  
     
Носител:
  проф. д-р Лилјана Денковска
     
Фонд на часови:
  2+2
     
ECTS кредити:
  /
     
Опис:
   
     
Литература:
  Нумерички методи, Лилјана Денковска, Градежен факултет, Скопје, 2005
Последно освежено на Вторник, 17 Февруари 2009 20:41