Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Метод на конечни елементи и модели
Метод на конечни елементи и модели PDF Печати Е-пошта
Студии:
  Студии по градежништво
Вид на студии:
  Додипломски студии  
     
Носител:
  проф. д-р Ѓорги Кокаланов
     
Фонд на часови:
  3+2
     
ECTS кредити:
  /
     
Опис:
   
     
Литература:
Последно освежено на Среда, 18 Февруари 2009 15:50