Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Истражувања Полиња на интерес
Полиња на интерес PDF Печати Е-пошта

НАУЧНО-ИСТРАЖУВАЧКИ ПРОЕКТИ

 

ПОЛИЊА ЗА ИСТРАЖУВАЊЕ

  • Конструкции од високоградбата во сеизмички подрачја
  • Армирано-бетонски лачни брани и стабилност, сеизмичка анализа
  • Оптимализација и хомогенизација на конструкции
  • Нелинеарна анализа на конструкции
  • Историски и ѕидани конструкции
  • Набљудување на здравје на конструкции (Structural Health Monitoring)
  • Идентификација на конструктивни системи со естови со амбиентални вибрации

 

Последно освежено на Петок, 20 Октомври 2017 11:19