Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Новости Новости на катедрата
- Потписи по основи на информатика (Геод.) PDF Печати Е-пошта
Потписи и оценки за ослободените студенти по предметот основи на информатика (геод.) ќе се внесуваат во индекс на 22 мај 2014 (четврток), на денот на испитот, од 09:00 до 10:00 часот во компјутерскиот центар на Градежен факултет.
Последно освежено на Петок, 16 Мај 2014 09:28
 
- Сервисни услуги НОВО! PDF Печати Е-пошта
AVT

Кликнете на сликата за повеќе информацииПоследно освежено на Четврток, 28 Февруари 2013 13:55
 
- Structural Health Monitoring PDF Печати Е-пошта
Последно освежено на Петок, 24 Февруари 2012 15:33
 
- Резултати по Асеизмичко проектирање 2 PDF Печати Е-пошта
testРезултатите од постигнатиот успех по предметот Асеизмичко проектирање 2 (последипломски студии) се поставени во делот 'Превземање'.
Последно освежено на Понеделник, 30 Јануари 2012 15:59
 
- Распоред на испити за сесии во 2012 PDF Печати Е-пошта
Предмет
Сесии 2012 год.
мај-јуни
август-септември
мај
јуни
Просторија
август
септември Просторија
Метод на конечни елементи и модели
19 5
111 20
4
111
Ѕидани конструкции
23 7
111
23
7
111
Теорија на плочи и лушпи
19
5
111
20
4
111
Компјутерско моделирање
19
5
КЦ
20
4
КЦ
Информатика 23
7 КЦ
23 7
КЦ
Програмирање 23 7 КЦ
23
7
КЦ
CAD ориентиран софтвер 23 7 КЦ
23 7
КЦ
Статичка анализа на линиски к-ции 19 5 111
20
4
111
Динамика на конструкции 23
7 111
23 7
111
Нумерички методи во градежништвото
23
7
111
23
7
111
Асеизмичко проектирање
23
7
111
23
7
111
Последно освежено на Сабота, 28 Јануари 2012 15:01
 
<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>

Лист 1 од 2