Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Новости Новости на катедрата - Упатство за користење на Robot Millennium
- Упатство за користење на Robot Millennium PDF Печати Е-пошта
downloadПоставено е Упатство за работа при моделирање и анализа на конструкции со софтверот Robot Millennium (Autodesk Robot Structural Analysis). Упатството првенствено е наменето за студентите на Градежниот факултет-Скопје. Превземањето може да ги направите тука.
Последно освежено на Среда, 18 Ноември 2009 13:37