Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Новости Резултати - Резултати по Ѕидани конструкции 2017/2018
- Резултати по Ѕидани конструкции 2017/2018 PDF Печати Е-пошта
testКонечните резултатите од успехот на студентите за учебната 2017/2018 по предметот Ѕидани конструкции се поставени во делот 'Превземање'. Овие резултати може да се преземат тука.
Последно освежено на Петок, 18 Мај 2018 11:11