Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Новости Резултати - Резултати по Нумерички методи и Динамика на конструкции во 1. јунски рок
- Резултати по Нумерички методи и Динамика на конструкции во 1. јунски рок PDF Печати Е-пошта
testРезултатите од испитите по предметите Нумеришки методи во градежништвото и Динамика на конструкции од 1. јунски испитен рок 2018 год. се поставени во делот 'Превземање'.
Последно освежено на Вторник, 05 Јуни 2018 11:48