- Што е базна изолација Печати

Во ова видео се демонстрира принципот на однесување на една конструкција без и со примена на базна изолација во сеизмички активни региони.

Видеото е произведено од Department of Structural Mechanics, RWTH Aachen (http://www.lbb.rwth-aachen.de)

 

Последно освежено на Петок, 26 Октомври 2012 09:52