Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Новости Информации - Испити Информ./CAD, јануари 2017
- Испити Информ./CAD, јануари 2017 PDF Печати Е-пошта
testИспитот по предметот CAD ОРИЕНТИРАН СОФТВЕР во првиот јануарски испитен рок ќе се одржи на 13.1.2017 во 9:00 часот во Компјутерскиот центар на Градежен факултет.
Испитот по предметите ИНФОРМАТИКА и ОСНОВИ НА ИНФОРМАТИКА во првиот јануарски испитен рок ќе се одржи на 13.1.2017 во 10:30 во Компјутерскиот центар на Градежен факултет.
Последно освежено на Вторник, 10 Јануари 2017 22:27