Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Новости Информации - Завршни резултати и потписи по Основи на aсеизмичко проектирање
- Завршни резултати и потписи по Основи на aсеизмичко проектирање PDF Печати Е-пошта

Завршни резултати и потписи по предметот Основи на aсеизмичко проектирање ќе бидат објавени и доделени на 17.5.2017 (среда) од 10:00 часот во училница 116.

Во истиот термин ќе се спроведe и анкетирањe на студентите.

Последно освежено на Понеделник, 15 Мај 2017 12:15