Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Новости Информации - Потписи по Нумерички методи во градежништвото
- Потписи по Нумерички методи во градежништвото PDF Печати Е-пошта

Потписи по предметот „Нумерички методи во градежништвото“ ќе се делат на 25.05.2017 год. (четврток).

Индексите да се остават во кабинетот кај соработникот Стефан Мицевски најдоцна до 10:00h во четврток.

Потпишаните индекси ќе може да се подигнат следниот ден, на 26.05.2017 (петок) од кабинетот на соработникот.

Последно освежено на Понеделник, 22 Мај 2017 13:15