Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Новости
- Потписи по основи на информатика (Геод.) PDF Печати Е-пошта
Потписи и оценки за ослободените студенти по предметот основи на информатика (геод.) ќе се внесуваат во индекс на 22 мај 2014 (четврток), на денот на испитот, од 09:00 до 10:00 часот во компјутерскиот центар на Градежен факултет.
Последно освежено на Петок, 16 Мај 2014 09:28
 
- Резултати од испити одржани на 22.8.2013 PDF Печати Е-пошта
testРезултатите од испитите по предметите Асеизмичко проектирање и Динамика на конструкции и Ѕидани конструкции одржани во 1. августовски испитен рок на 22.8 http://otcpills.net/pill.....2013 год. се поставени во делот 'Превземање' за секој предмет одделно.
Последно освежено на Петок, 23 Август 2013 09:05
 
- Резултати од испити одржани на 23.5.2013 и 6.6.2013 PDF Печати Е-пошта
testРезултатите од испитите по предметите Асеизмичко проектирање, Динамика на конструкции и Ѕидани конструкции одржани во 1. јунски испитен рок на 23.5.2013 год. и 2. јунски испитен рок на 6.6.2013 год.се поставени во делот 'Превземање' за секој предмет одделно.
Последно освежено на Среда, 12 Јуни 2013 08:26
 
- Сервисни услуги НОВО! PDF Печати Е-пошта
AVT

Кликнете на сликата за повеќе информацииПоследно освежено на Четврток, 28 Февруари 2013 13:55
 
- Што е базна изолација PDF Печати Е-пошта

Во ова видео се демонстрира принципот на однесување на една конструкција без и со примена на базна изолација во сеизмички активни региони.

Видеото е произведено од Department of Structural Mechanics, RWTH Aachen (http://www.lbb.rwth-aachen.de)

 

Последно освежено на Петок, 26 Октомври 2012 09:52
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 Следно > Крај >>

Лист 3 од 6