Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Новости

Warning: touch() [function.touch]: Utime failed: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 41

Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open 'E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk/images/stories/temp/c037ef8551011926b725a364b8692660.jpg' for writing: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 42

Warning: touch() [function.touch]: Utime failed: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 41

Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open 'E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk/images/stories/temp/3ddcf0c90bf09cf3e00aeb30265acb6c.jpg' for writing: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 42

Warning: touch() [function.touch]: Utime failed: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 41

Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open 'E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk/images/stories/temp/58ce342fec36d381cba34eb41b67fa43.jpg' for writing: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 42

Warning: touch() [function.touch]: Utime failed: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 41

Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open 'E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk/images/stories/temp/c0f1b5abb876b63da0eb7b9bffe606db.jpg' for writing: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 42

Warning: touch() [function.touch]: Utime failed: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 41

Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open 'E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk/images/stories/temp/d74c80701a47c9024a075bc5dc7bd1db.jpg' for writing: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 42

Warning: touch() [function.touch]: Utime failed: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 41

Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open 'E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk/images/stories/temp/df0f654e71f92401ae2345ba2d49d1bd.jpg' for writing: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 42

Warning: touch() [function.touch]: Utime failed: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 41

Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open 'E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk/images/stories/temp/c27e999f119c37551b1939fa721bf14b.jpg' for writing: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 42

Warning: touch() [function.touch]: Utime failed: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 41

Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open 'E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk/images/stories/temp/fafe72a2733c878eed41705c08545f0b.jpg' for writing: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 42

Warning: touch() [function.touch]: Utime failed: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 41

Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open 'E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk/images/stories/temp/621587c2a2cb57167270fdc0904e651e.jpg' for writing: Permission denied in E:\Inetpub\wwwroot\ktk1.gf.ukim.edu.mk\plugins\content\jwsigpro\sigpro_engine.php on line 42
- Гостување од ИЗИИС-Скопје PDF Печати Е-пошта

Во рамките на предавањата по предметот Асеизмичко проектирање за студентите на додипломски студии на 14. 4. 2009 предавање одржа проф. д-р Зоран Милутиновиќ, Оддел за ризик, управување со кризи и стратегиско планирање од ИЗИИС-Скопје на тема Проценка на сеизмичките опасности и ризици во Абу Даби.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

Во рамките на предметот Асеизмичко проектирање 2 за студентите на последипломски студии на 15. 4. 2009 предавање одржа проф. д-р Лидија Крстевска, Оддел за градежни конструкции и материјали, проектирање, анализа и испитување од ИЗИИС-Скопје на тема Амбиент вибрациски тестови на мостови.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

Последно освежено на Вторник, 19 Мај 2009 09:55
 
- Earthquake Simulator PDF Печати Е-пошта
Последно освежено на Вторник, 19 Мај 2009 09:55
 
Интернет историјат на страницата PDF Печати Е-пошта

2009

Од 20 февруари 2009 интернет страницата на Катедрата по Теорија на конструкции (КТК) доби освежување во изгледот и содржините. На неа се наоѓаат најважните информации за активностите на катедрата, а ќе се објавуваат и корисни информации за студентите и истражувачите од областите кои ги покрива катедрата.

За сите дополнителни информации обратете се преку Контакт формуларот.

2007-2009

Од 15 Октомври 2007 почна да функционира интернет страницата на Катедрата по Теорија на Конструкции (КТК).

Тука ќе може да најдете информации за предметите, основен и дополнителен материјал корисен за изработка на сите задолжителни задачи и подготвување на испит за секој предмет. Освен тоа, достапни ќе бидат и информации за изработка на дипломски работи, магистерски и докторски тези, а исто така ќе се објавуваат и во форма погодна за превземање. Изгледот на старата страница може да го видите на долните слики.

 

Стара страница Стара страница


 


 

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 Следно > Крај >>

Лист 6 од 6