Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Новости
- Завршни резултати и потписи по Основи на aсеизмичко проектирање PDF Печати Е-пошта

Завршни резултати и потписи по предметот Основи на aсеизмичко проектирање ќе бидат објавени и доделени на 17.5.2017 (среда) од 10:00 часот во училница 116.

Во истиот термин ќе се спроведe и анкетирањe на студентите.

Последно освежено на Понеделник, 15 Мај 2017 12:15
 
- Оценки и потписи по Теорија на к-ции 1 PDF Печати Е-пошта
pencils Оценки и потписи по предметот Теорија на конструкции 1 ќе се доделуваат во индекс на 26.1.2017 год. (четврток) во 10:00 часот, во кабиентот на м-р Кристина Милкова.
Последно освежено на Вторник, 24 Јануари 2017 10:28
 
- Испити Информ./CAD, јануари 2017 PDF Печати Е-пошта
testИспитот по предметот CAD ОРИЕНТИРАН СОФТВЕР во првиот јануарски испитен рок ќе се одржи на 13.1.2017 во 9:00 часот во Компјутерскиот центар на Градежен факултет.
Испитот по предметите ИНФОРМАТИКА и ОСНОВИ НА ИНФОРМАТИКА во првиот јануарски испитен рок ќе се одржи на 13.1.2017 во 10:30 во Компјутерскиот центар на Градежен факултет.
Последно освежено на Вторник, 10 Јануари 2017 22:27
 
- Термини за колоквиум ТК1 PDF Печати Е-пошта

Првиот колоквиум по Теорија на конструкцци 1 ќе се одржи на 7.11.2016 (понеделник) во две групи:

  • Група 1 од 08:30, студенти со број на индекс до 9382
  • Група 2 од 11:00, студенти со број на индекс од 9383 до 9524

Дополнителна литература е дозволена само на делот од колоквиумот на кој се полагаат задачи. Терминот дополнителна литература подразбира:

  1. Печатени предавања од предметниот наставник
  2. Презентации од предметниот наставник

*Дополнителната литература може да се користи само во печатена форма*

 

 
- Термини за 1. колоквиум по CAD PDF Печати Е-пошта

computersПрвиот колоквиум по предметот CAD ориентиран софтвер ќе се полага во два термина:

  1. Понеделник, 7.11.2016 од 13:00-15:00 (2 групи)
  2. Четврток, 10.11.2016 од 8:00-12:00 (4 групи)

Распоредот на студенти по групи ќе биде објавен дополнително.

Секоја група има на располагање вкупно 60 min и тоа:

  • 45 min за индивидуална работа на колоквиумската задача (куси прашања=5 min+задача на PC=40 min)
  • 15 min за прегледување и оценување кои ќе ги организираат асистентите.
Последно освежено на Вторник, 25 Октомври 2016 10:43
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 Следно > Крај >>

Лист 2 од 7