Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Симона Богоевска
Симона Богоевска PDF Печати Е-пошта

Aсистент, м-р


тел: 3116-066 лок. 145

sergej.jpg


факс: 3118-834


e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Катедра по Теорија на Конструкции


Градежен факултет


бул. Партизански одреди бб, П.Фах. 560


1000 Скопје


Македонија

 

Целосна биографија (CV)

 

Вежби по предметите:

 • Динамика на конструкции
 • Метод на конечни елементи
 • Теорија на плочи и лушпи
 • Теорија на конструкции (АРХ)
 • CAD ориентиран софтвер
 • Асеизмичко проектирање
 • Програмирање
 • Информатика


Научно-истражувачки проекти:

 

Публикации:

Книги


Научни трудови на симпозиуми, конференции

 

Наслов на дипломска работа:

 • "", Градежен факултет, Скопје, 2010

Наслов на магистерскa тезa:

 • "", Градежен факултет, Скопје 2011

Наслов на докторска тезa:

 • во тек на дефинирање.
Област на истражување: Динамика на конструкции.

Дополнителни активности:

 

Последно освежено на Четврток, 04 Февруари 2016 10:58