Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна CAD ориентиран софтвер
Програмирање PDF Печати Е-пошта
Студии:
  Студии по градежништво
Вид на студии:
  Додипломски студии  
     
Носител:
  Проф. д-р Ѓорги Кокаланов
     
Фонд на часови:
  2+2
     
ECTS кредити:
  /
     
Опис:
   
     
Литература:
Последно освежено на Вторник, 17 Февруари 2009 21:09