Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Кои области од градежништвото ти се омилени?
Кои области од градежништвото ти се омилени?

Кои области од градежништвото ти се омилени?
практични
75  58.6%
поврзани со софтвер
31  24.2%
експериментални
13  10.2%
теоретски
9  7%

Број на гласачи  :  128
Прв глас  :  Среда, 25 Ноември 2009 19:53
Последен глас  :  Вторник, 19 Февруари 2019 11:50