Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна : Контакт :
Катедра по Теорија на Конструкции
Градежен факултет

Адреса:
бул. Партизански одреди бб, П.Фах. 560
Скопје
1000
Македонија

телефон: +389 2 3116 066
Факс: +389 2 3118-834