Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Членови Лилјана Денковска
Лилјана Денковска PDF Печати Е-пошта

Професор, д-р

тел: 3116-066 лок. 140

liljana.jpg

факс: 3117-367

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

Катедра по Теорија на Конструкции

Градежен факултет

бул. Партизански одреди бб, П.Фах. 560

1000 Скопје

Македонија

Предавања по предметите:

  • Пресметковни методи во градежништвото
  • Теорија на конструкции 2
  • Теорија на конструкции (АРХ)

Научно-истражувачки проекти:

  • Сеизмоѕид (Сеизмичка повредливост на постоечки ѕидани згради во Македонија, 2017-2019)

Публикации:

Книги

  • "Нумерички методи", Лилјана Денковска, Градежен факултет, Скопје, 2005

Научни трудови во списанија

  • ...

Научни трудови на симпозиуми, конференции

  • ...

Менторство на дипломски работи:

  • ...

Менторство на магистерски тези:

  • ...

Менторство на докторски тези:

  • ...
Последно освежено на Сабота, 19 Октомври 2019 22:01