Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Членови Соработници
Соработници PDF Печати Е-пошта

Актуелни соработници на катедрата:

 • м-р Стефан Мицевски, дги, докторант
 • Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
 • Младен Настески, студент на 2. циклус

 

Поранешни соработници на катедрата:

 • Петар Цветановски, магистрант
 • Виктор Георгијев, студент на 2. циклус
 • Петар Ѓурчиновски, дги, студент на 2. циклус
 • Гоце Велески, дги, магистрант
 • Кирил Перунковски, дги, магистрант
 • Климент Ристески, дги, студент на 2. циклус
 • Кристина Маневска, дги, докторант
 • Симона Марковска, дги, магистрант
 • Лилјана Божиновска, дги
 • Неџат Бајрами, дги
Последно освежено на Сабота, 19 Октомври 2019 21:39