Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Членови Симона Богоевска
Симона Богоевска PDF Печати Е-пошта

Aсистент, м-р


тел: 3116-066 лок. 145

sergej.jpg


факс: 3118-834


e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Катедра по Теорија на Конструкции


Градежен факултет


бул. Партизански одреди бб, П.Фах. 560


1000 Скопје


Македонија

 

Целосна биографија (CV)

 

Вежби по предметите:

  • Динамика на конструкции
  • Теорија на површински носачи
  • Основи на асеизмичко проектирање
  • Асеизмичко проектирање на инженерски конструкции


Научно-истражувачки проекти:

 

Публикации:

Книги


Научни трудови на симпозиуми, конференции

 

Наслов на дипломска работа:

  • "", Градежен факултет, Скопје, 2010

Наслов на магистерскa тезa:

  • "", Градежен факултет, Скопје 2011

Наслов на докторска тезa:

  • во тек на дефинирање.
Област на истражување: Динамика на конструкции.

Дополнителни активности:

 

Последно освежено на Сабота, 19 Октомври 2019 22:03