Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Членови Кристина Милкова
Кристина Милкова PDF Печати Е-пошта

Докторант, м-р


тел: 3116-066 лок. 145

kristina


факс: 3118-834


e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Катедра по Теорија на Конструкции


Градежен факултет


бул. Партизански одреди бб, П.Фах. 560


1000 Скопје


Македонија

 

Целосна биографија (CV)

 

Вежби по предметите:

  • Теорија на конструкции 2
  • Ѕидани конструкции
  • Пресметковни методи во градежништвото


Научно-истражувачки проекти:

 

Публикации:

Книги


Научни трудови на симпозиуми, конференции

 

Наслов на дипломска работа:

  • "", Градежен факултет, Скопје, 2010

Наслов на магистерскa тезa:

  • "", Градежен факултет, Скопје 2011

Наслов на докторска тезa:

  • во тек на дефинирање.
Област на истражување: Земјотресно инженерство.

Дополнителни активности:

 

Последно освежено на Сабота, 19 Октомври 2019 22:05