Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)
Почетна Предмети Основи на информатика (Геод.)
Основи на информатика (геод.) PDF Печати Е-пошта
Студии:
Студии по геодезија
Вид на студии:
Додипломски студии
Носител:
доц. д-р Сергеј Чурилов
Фонд на часови:
2+2
ECTS кредити:
/
Опис:
Литература:
Практикум по информатика, Елена Думова-Јованоска, Грозде Алексовски, Вено Пачовски, Виктор Михајлов, Сергеј Чурилов, Градежен факултет, Скопје, 2002
Последно освежено на Петок, 22 Мај 2015 08:03